Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Wil je met ons in contact komen?
Terug naar overzicht

Familie Van Bussel – vrijstaande woning

De familie Van Bussel, bestaat uit vader Roy (37), moeder Miranda (37) en hun zoontjes Luuk (7) en Jim (4). Hij komt oorspronkelijk uit Vaassen, zij uit Epe. In de tien jaar voor Klaarbeek woonden zij in een wijk vlak achter plek waar nu hun nieuwe huis staat. Toen liepen de paarden nog in het weiland, zelfs tot aan de beek.

Sinds februari 2018 wonen ze aan de Libel, zes vrije kavels in een halve cirkel, waar voorheen de ijsbaan lag. Op nummer vijf hebben zij een prachtige vrijstaande woning laten bouwen.

In maart 2017 is er gestart met bouwen. Het proces met de architect was heel interessant en leuk om mee te maken. De architect heeft goed meegedacht met de wensen en eisen van de familie Van Bussel en mede daardoor is hun droomhuis tot stand gekomen. Het resultaat is een heel licht en ruimtelijk huis, met een in het oog springende doorkijk-gashaard, die de woonkamer op een speelse manier van de woonkeuken scheidt. Het uitzicht aan voor- en achterzijde is heel vrij. Het inrichten ging gemakkelijk omdat Roy en Miranda dezelfde smaak hebben.

Het bevalt enorm goed om hier te wonen. Door de ligging aan een doodlopende weg is alleen bestemmingsverkeer in hun straat. Extra fijn is de groenstrook die helemaal doorloopt tot het midden van de wijk. Hier spelen Luuk en Jim het liefste, net als veel andere kinderen uit de wijk.

Met hun naaste buren hebben zij veel contact. Ook wonen er veel gezinnen met kinderen van dezelfde leeftijd. Ze hebben samen al een nieuwjaarsborrel gehouden.