Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Wil je met ons in contact komen?
Terug naar overzicht

Familie Hanekamp – rijwoning

Het gezin Hanekamp zijn oude bekenden van ons. Dit zijn namelijk bewoners van het eerste uur. Patrick (38) zijn vrouw Suzan (37) woonden jaren in Wapenveld. In die tijd trouwden ze en kregen twee kinderen en groeiden daarmee uit hun appartement. Toen ze besloten om terug te gaan naar Epe was de keus voor Klaarbeek snel gemaakt.

Ter overbrugging woonden ze tijdelijk in een recreatiewoning op een camping in de buurt. Toen zij na de tweede winter deze miniwoning konden verruilen voor hun nieuwe ruime eengezinswoning waren ze dolblij. Deze rijwoningen zijn de eerste koopwoningen die zijn opgeleverd in Klaarbeek. Inmiddels, 3,5 jaar later, nu de wijk bijna klaar is, is de omgeving onherkenbaar veranderd. Wat voor het gezin Hanekamp onveranderd bleef, is hun uitzicht aan de voorzijde. Omdat ze aan de rand van de wijk wonen, hebben ze vrij uitzicht over de weilanden. De ruime groenstrook is perfect voor hun twee zonen Mick (10) en Liam (9) om een balletje te trappen, wat ze ook graag doen. Dat er aan deze kant geen verkeer is, maakt het extra fijn om buiten te spelen.

Maar ook binnen is het fijn spelen. Beide jongens hebben op hun eigen kamer, hun verzamelingen speelgoed, medailles en posters van hun idolen.

Omdat ze de allereerste bewoners waren, is de band met de buren vanaf het begin hecht. Ze hebben een groepsapp, houden elke zomer een BBQ en hebben onlangs een walking dinner georganiseerd, waarbij de diverse gangen steeds in een ander huis werden geserveerd.

Zowel het werk van moeder Suzan in Wissel, de school van de jongens én het centrum zijn makkelijk per fiets bereikbaar. Vader Patrick gaat, als het uitkomt en het weer het toelaat, op de fiets naar zijn werk in Apeldoorn.