Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Wil je met ons in contact komen?
Terug naar overzicht

Familie Ter Velde – 2-onder-1-kap eengezinswoning

In januari van dit jaar kregen zij de sleutel en twee weken later trok de familie Ter Velde in hun prachtige eengezinswoning. Deze woning uit de laatste fase ligt in het oosten van de wijk, direct naast de twee statige entreewoningen.

Het gezin bestaat uit vader Johnny (44), moeder Esther (33), dochters Maud (7) en Tess (5), zoontje Rick (3) en Rudi de Jack Russel (1).

Leuk om te vertellen is dat moeder Esther haar zinnen had gezet op een bestaande geschakelde splitlevel-woning die elders in Epe te koop stond. Haar zwager bracht haar aan het twijfelen door zich af te vragen waarom ze de ene tussenwoning zouden verruilen voor een andere tussenwoning. Waarom geen ruimere nieuwe 2-onder-1 kapwoning in de nieuwe wijk? Het duurde niet lang voordat ze de knoop hadden doorgehakt en toen werden ze bij de loting ook nog eens als eerste getrokken! Er bleek ook nog enorm veel belangstelling voor hun kavel.

Ze kunnen zich nog herinneren dat er zo'n 18 jaar geleden borden stonden op de plek waar ze nu wonen met de tekst: Plan Klaarbeek, schrijf je nu in. Het kan verrassend lopen in het leven.

Ze wonen nu met veel plezier in hun nieuwe woning, beneden is bijna helemaal af, op de trap na, deze wordt als laatste aangepakt. De kinderkamers op de eerste verdieping zijn helemaal nieuw ingericht. Oudste dochter Maud heeft de hoogslaper helemaal zelf uitgezocht, haar zusje heeft een kamer met het thema Frozen en de jongste ligt in een Cars-bed.

De ouders hebben op de zolder een heerlijke slaapkamer gecreëerd voor zichzelf.