Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Wil je met ons in contact komen?

Bewoners in beeld

In Klaarbeek zijn heel veel nieuwe verhalen ontstaan. Hieronder kan je vier van deze verhalen lezen.

Scroll verder

Familie Hanekamp – rijwoning

Het gezin Hanekamp zijn oude bekenden van ons. Dit zijn namelijk bewoners van het eerste uur. Patrick (38) zijn vrouw Suzan (37) woonden jaren in Wapenveld. In die tijd trouwden ze en kregen twee kinderen en groeiden daarmee uit hun appartement. Toen ze besloten om terug te gaan naar Epe was de keus voor Klaarbeek snel gemaakt.

Lees meer

Familie Lammen – 2-onder-1-kap seniorenwoning

Dea (62) en Joop (70) zijn afgelopen december in Klaarbeek gaan wonen in een 2-onder-1 kap seniorenwoning. Hij komt oorspronkelijk uit Amsterdam, zij uit Epe en samen hebben zij vier kinderen en vier kleinkinderen.

Lees meer

Familie Ter Velde – 2-onder-1-kap eengezinswoning

In januari van dit jaar kregen zij de sleutel en twee weken later trok de familie Ter Velde in hun prachtige eengezinswoning. Deze woning uit de laatste fase ligt in het oosten van de wijk, direct naast de twee statige entreewoningen.

Lees meer

Familie Van Bussel – vrijstaande woning

De familie Van Bussel, bestaat uit vader Roy (37), moeder Miranda (37) en hun zoontjes Luuk (7) en Jim (4). Hij komt oorspronkelijk uit Vaassen, zij uit Epe. In de tien jaar voor Klaarbeek woonden zij in een wijk vlak achter plek waar nu hun nieuwe huis staat.

Lees meer