Situatiekaart

In de interactieve kaart hieronder kan je per bouwnummer gedetailleerde informatie bekijken door op een kavel te klikken.

Laatste fase

De koopwoningen van de laatste fase van de Klaarbeek nemen een bijzondere plek in, in de wijk. Ze vormen het hart van de wijk. De woningen liggen aan de zuid- en westzijde langs de parkzone en de groene laan met dubbele bomenrij. De woningen aan de noord- en oostzijde liggen aan de beekzone, met in de verte zicht op de ijsbaan. De twee vrijstaande woningen aan de oostzijde van het plan vormen de entree van de Klaarbeek. Het statige karakter van deze entreewoningen markeren de ingang van de Klaarbeek.

Het plan bestaat uit 38 vrijstaande woningen en 2-onder-1-kap woningen. De woningen binnen dit deel van de Klaarbeek vormen een eenheid, waarbinnen een rijke verscheidenheid is. De woningen zijn familie van elkaar, maar door de mix van woningtypen, architectuurstijlen en kleurschakeringen is elke woning net weer even anders.

De verwachte koopsommen van de gezinswoningen beginnen vanaf circa € 285.000 v.o.n. en voor de seniorenwoningen vanaf circa € 273.000 v.o.n.

Vrijdag 5 mei a.s. is het zover, dan start de verkoop van de laatste koopwoningen in Klaarbeek. Tussen 16.00 en 18.00 uur ben je van harte welkom bij Schieven Keizer Garantiemakelaars (De Lindehove 9 te Epe). Je kan dan definitief inschrijven voor een specifieke woning. Er gaan 18 vrijstaande en 20 twee-onder-een-kapwoningen in de verkoop (zie de kaart).

De inschrijfperiode sluit op woensdag 17 mei a.s. 17.00 uur. De loting is de week daarop op maandag 22 mei. Als je je inschrijft ontvang je persoonlijk een uitnodiging voor deze loting.

Informatie over de woningen woningen is te vinden op deze website, de woningtypen en plattegronden zij al te downloaden. De gedetailleerde (prijs)informatie en digitale verkoopbrochures zijn beschikbaar op de website vanaf 1 mei.

Heeft u interesse? Schrijf u dan in bij contact.

Tevens worden in de laatste fase van Klaarbeek 18 huurwoningen en 42 huurappartementen gerealiseerd. Hier is op dit moment nog geen verdere informatie over bekend. Voor informatie over huurwoningen kunt u terecht bij Triada Woondiensten, 0578 - 676 666.