Situatiekaart

In de interactieve kaart hieronder kan je per bouwnummer gedetailleerde informatie bekijken door op een kavel te klikken.

Laatste fase

De koopwoningen van de laatste fase van de Klaarbeek nemen een bijzondere plek in, in de wijk. Ze vormen het hart van de wijk. De 18 nog beschikbare koopwoningen liggen aan de noord- en oostzijde liggen aan de beekzone, met in de verte zicht op de ijsbaan. Het betreft zowel vrijstaande eensgezinswoningen als seniorenwoningen. De twee vrijstaande woningen aan de oostzijde van het plan vormen de entree van de Klaarbeek. Het statige karakter van deze entreewoningen markeren de ingang van de Klaarbeek.

Het totale plan van de laatste fase bestaat uit 38 vrijstaande woningen en 2-onder-1-kap woningen. De woningen binnen dit deel van de Klaarbeek vormen een eenheid, waarbinnen een rijke verscheidenheid is. De woningen zijn familie van elkaar, maar door de mix van woningtypen, architectuurstijlen en kleurschakeringen is elke woning net weer even anders.

Alle informatie over de woningen woningen is te vinden op deze website. Voor de koopwoningen kunt u natuurlijk ook contact opnemen met Schieven Keizer Garantiemakelaars (De Lindehove 9, Epe), 0578-612630.

Tevens worden in de laatste fase van Klaarbeek 18 huurwoningen en 42 huurappartementen gerealiseerd. Hier is op dit moment nog geen verdere informatie over bekend. Voor informatie over huurwoningen kunt u terecht bij Triada Woondiensten, 0578 - 676 666.